Vacature Gezinscoordinator bij Prodeba

LOGO met Pay Off def 002

Prodeba is een jonge en sterk groeiende organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van kinderen en jongvolwassenen (0-35 jaar) binnen de GGZ. Vanuit de visie dat elk kind en iedere jongvolwassene het recht heeft om zich te ontwikkelen en te participeren in de maatschappij.

Prodeba onderscheidt zich op ontwikkelingsgerichte begeleiding van de cliënt daar waar en wanneer het nodig is: op flexibele uren én op locatie met vaste begeleiders voor de cliënten. Het dienstenpallet bestaat uit (gespecialiseerde) individuele begeleiding, intensieve groepsbegeleiding en baeschermd wonen (18+). Prodeba biedt begeleiding op maat.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een

Gezinscoördinator (36 uur vanuit locatie Leiden)

Als gezinscoördinator ben je bezig met het begeleiden en coachen van kinderen en jong volwassenen met een complexe hulpvraag. Je biedt begeleiding in de situatie en op de momenten waar en wanneer de problemen zich voordoen; de thuissituatie, tijdens vrijetijdsbesteding, in een werk gerelateerde situatie of op school. In gezinnen waar een heel team aan begeleiders werkt heb je als gezinscoördinator de coördinerende rol, werk je andere begeleiders in en geef je aansturing aan de begeleiders. Dit alles terwijl je intensief contact onderhoudt met de verantwoordelijke zorgcoördinator per gezin. Als gezinscoördinator ben je veel op pad om te begeleiden. Daarnaast heb je met verschillende betrokken partijen te maken (cliënt, ouders, andere hulpverleners, school, werkgever/dagbesteding).

Wat vragen wij? 
In deze functie kom je tot je recht door het durven nemen van verantwoordelijkheid. Je bent gericht op samenwerking, het leveren van maatwerk en optimale begeleiding van onze cliënten. Je bent flexibel, proactief en innovatief. Je hebt een professionele houding met goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over een helicopterview en een groot relativeringsvermogen. Het werken in een dynamische en innovatieve organisatie spreekt je aan.

Naast affiniteit en motivatie voor de sector en kennis van het werkveld vragen wij: 
- Een afgeronde HBO of WO binnen het pedagogische werkveld; 
- Academische Pabo is een pré.
- Ervaring in het begeleiden van kinderen en/of jong volwassenen met een ontwikkelingsstoornis; 
- Ervaring op het gebied van het jonge kind (0-12 jaar) is een pré; 
- Rijbewijs; 
- Flexibel inzetbaar m.b.t. werktijden, geen 9.00 tot 17.00 uur baan! Begeleiding kan ook in de ochtend, avond of weekend plaatsvinden.

Wat bieden wij? 
Prodeba is een jonge, dynamische en vooruitstrevende organisatie die continu in ontwikkeling is waardoor er ruime kansen zijn tot professionele en persoonlijke groei. De cultuur is open, direct, innovatief, mensgericht en (positief) kritisch met ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Prodeba denkt vooral in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Ben je een mooie aanvulling op ons team? Dan bieden wij je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? 
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Kim Stolk (HR manager). Zij is te bereiken via 06 – 57 01 65 22. Jouw motivatiebrief en CV (incl. referenties) kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van vacature gezinscoördinator.

www.prodeba.nl