Studenten

Als derde - en vierdejaars student kom je in contact met de praktijk van het sociaal werk, draag je bij aan de verbetering van je beroep, en ben je vaak betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen in de opleidingen. Ook signaleer je veranderingen binnen het vakgebied en in de samenleving.

Gewoon professioneel
Je neemt jezelf, maar zeker ook je vak serieus. Een belangrijk onderdeel van het uitoefenen van je vak als professional (maatschappelijk werker, jeugdzorgwerker of sociaal agoog)  is vanzelfsprekend het lidmaatschap van een beroepsvereniging die je op de hoogte houdt van ontwikkelingen in het werkveld, afstudeerprojecten, een vakblad, social network pagina's , microblogs, een website en een helpdesk van ervaren professionals biedt. En die je straks met vacatures op weg helpt op de arbeidsmarkt. Bovendien geeft zo'n lidmaatschap je CV extra kracht.

Beroepsvereniging
Dé beroepsvereniging voor professionals in sociaal werk is de BPSW (voorheen de Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers / NVMW). De BPSW neemt jou serieus. Als je trots wilt zijn en blijven op je vak weet je dat je dat alleen samen met anderen bereikt.

Word lid
De keuze is aan jou om je als professional op te stellen. De BPSW biedt een aantrekkelijk studenttarief. Word direct lid of kijk eerst naar het volledige aanbod.

Let op
Studeer je aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen? Dan is het extra aantrekkelijk om lid te worden van de BPSW.

De BPSW heeft met de HAN een samenwerkingsconvenant afgesloten. In dit convenant zijn aantrekkelijke afspraken gemaakt over het studentlidmaatschap van de BPSW!

Voor studenten aan de HAN geldt:
De HAN biedt studenten aan het eind van het derde jaar (in mei-juni) een gratis BPSW-lidmaatschap aan voor het vierde studiejaar. Wil je gebruik maken van dit aanbod dan geldt er een uiterste datum om je hiervoor aan te melden (tot medio september). Daarna kun je hier helaas niet meer van profiteren. Wees dus op tijd!

Natuurlijk kun je tijdens je hele studie studentlid worden voor 55,- euro per jaar. 

Wanneer je bent afgestudeerd kun je in het jaar van afstuderen nog tegen het lage 'Young Professional-tarief' lid blijven. Dit is hetzelfde tarief als voor studenten - en je betaalt uiteraard naar rato van het aantal maanden van het betreffende kalenderjaar.

Voor meer informatie kun je mailen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..